Винен лист

Vratitza Vrachanski Misket

 

Врачански мискет от Врачанския регион! Реколта 2020 е със сребърен медал от Concours Mondial de Bruxelles 2021. С изразен мискетов аромат и траен дъх на диви треви и теменужки.

Vratitza - Logo patent.png

Vratitza Chardonnay

Шардоне от нашите лозя над живописното село Типченица в хълмистия Северозапад на България. Умереният климат и глинестите почви го правят изключително свежо и елегантно.

Vratitza Rubin

Рубин от нашите лозя над живописното село Типченица в хълмистия Северозапад на България. Български сорт червено грозде, създаден около средата на XX век. С наситен тъмнорубинен цвят и аромат на сочни червени горски плодове.

 

Tochka Chardonnay & Colombard

 

Eдин уникален купаж от белите сортове Шардоне и Коломбар. Виното е със златен медал от Frankfurt International Trophy 2019 и 2021.

Tochka - Logo patent.png

Tochka Riesling

Eдин различен Ризлинг с голям потенциал. Гроздето е специално подбрано от нашите технолози. Виното е реколта 2018 и е със сребърен медал от Балканския винен форум – BIWC 2019.

Tochka Rosé

Розе от Каберне совиньон и/или Мерло с цвят на сьомга и нюанси на зряла череша. Гроздето е от нашите лозя над живописното село Типченица в в хълмистия Северозапад на България. Реколта 2019 е с два сребърни медала.

 

Tochka Cabernet Sauvignon

За феновете на червено вино от Каберне совиньон, които искат да усетят пипер, суха чушка и шоколад. Гроздето е специално подбрано от нашите технолози. Реколта 2018 е със златен медал от Concours Mondial de Bruxelles 2020.

Tochka Merlot

 

За почитателите на сортово червено вино от Мерло. Гроздето е специално подбрано от нашите технолози. Виното е добре балансирано с нотки на касис и череша.